ZÜBLIN 2020: een blik op de toekomst

Woensdag 28 september 2016 gaven wij onze klanten een inzicht in de toekomst. Onze realisatie, De Rotterdam, vormde een uitstekende locatie voor dit interessante netwerkevent.Theo Broere (Bus. Dev. Manager ZÜBLIN Nederland), Patrick Deketele (bestuurder ZÜBLIN Nederland) en Gerhard Zijderveld (Directeur ZÜBLIN Nederland) brachten duidelijkheid over de strategie die ZÜBLIN hanteert en de meerwaarde die ZÜBLIN voor de Nederlandse bouwmarkt en uw bouwproject kan betekenen.

Konstantinos Kessoudis van de ZÜBLIN BIM 5D-afdeling te Stuttgart gaf een uitgebreide uiteenzetting over BIM. Hij lichtte toe waar ZÜBLIN staat, de voordelen & de toekomst van BIM.

Ellen van Loon, partner van het architectenbureau OMA van Rem Koolhaas, gaf samen met Frank De Roo, directeur Grote Projecten & PPS bij STRABAG - ZÜBLIN, een toelichting over de meerwaarde van partnerschap. Aan de hand van enkele praktijkvoorbeelden, zoals De Rotterdam, die STRABAG - ZÜBLIN succesvol met OMA heeft gerealiseerd. Onze slogan 'TEAMS WORK.' is dan ook een bevestiging dat ZÜBLIN meer dan ooit gelooft in het partnerschap en dit wil uitdragen en promoten.

Was u niet aanwezig op woensdag 28 september, maar bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van een samenwerking met ZÜBLIN? Stuur een mail met uw gegevens naar theo.broere@zueblin-nederland.com. We lichten u ons bedrijf & de mogelijkheden graag toe!Gepubliceerd op de website 02.09.2016 – Laatst gepubliceerd 15.03.2018 14:01:20
CONTACT